diumenge, 6 d’abril del 2008

EL PREU DE LA VICTÒRIA

Ara farà dues jornades, i després de la tercera victòria consecutiva de l´equip, vaig tenir la "osadia" de motivar als meus jugadors amb què si eren capaços d´aconseguir 5 victòries seguides em tallaríen el cabell (molt curt). I aquest matí, a Premià i enfront de la Salle Premià ho han aconseguit, sumar els 15 punts dels últims 5 partits. Per tant, em tocarà pagar amb la meva juguesca. Espero, però, que les cinc victòries consecutives hagin sigut fruit de l´entrenament diari i no per les ganes de rapar-me. Si és així, i no ens relaxem, les victòries seguiran.
Respecte al partit d´avui el partit ha començat amb el nostre equip una mica adormit: porter més pendent del partit que es jugava en el camp del costat que el del seu propi, la defensa treient la pilota pel costat oposat al parlat al vestidor, jugadors poc atents, ... Amb la Salle més ficada en el partit ha arribat el primer gol, i a punt han estat d´aconseguir el segon en una badada garrafal del nostre porter. Però arrel d´una internada del Miguel Angel per l´esquerra, l´àrbitre (en aquest cas una noia, cosa poc habitual) ha pitat penal que ha estat transformat magistralment per l´Edgar. A partir d´aquest moment l´equip s´ha situat més bé en el camp i ha començat a jugar més a futbol. Allò que estem treballant en els entrenaments (conceptes tàctics d´atac, passades al forat, buscar l´espai, ...) ha començat a funcionar i les individualitats han donat pas al joc col.lectiu. Dos gols consecutius més (Edgar i Miguel Angel) han portat la tranquilitat en el marcador amb el 1 a 3 final.

Cal destacar que m´ha agradat molt la celebració del tercer gol (semblava que haguéssim guanyat la Champions) i l´actitud de treball, entrega i sacrifici del Victor, així com la tasca defensiva, sempre difícil, del Nil en el partit d´avui.

Ara ens queden 7 partits dels quals 4 són assequibles (Cirera, Llàntia, Valldèmia Maristes i Juventus), dos que s´hauran de treballar molt per aconseguir un bon resultat (Vilassar de Dalt i Argentona) i un, perquè no dir-ho, d´impossible (Fundació de Mataró). Així doncs, el proper objectiu és aconseguir 12 punts dels 21 restants. Amb això podríem estar contents d´haver fet una temporada molt bona, però sobretot en progressió.


Endavant nois i a seguir lluitant.

Equips benjamí de La Salle Premià i el C.E.Cabrils


Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A