diumenge, 16 de desembre del 2007

5 MINUTS FATÍDICS

En partit jugat ahir dissabte el cadet va perdre a casa 3 punts importants enfront el MASNOU ATLÈTIC al perdre per 0 a 4. El lpartit va començar amb els dos equips molt ben situats en el camp i es preveia un partit molt igualat. Nosaltres amb el centre del camp ben subjectat vam tenir oportunitats per inagurar el marcador, incluint-hi un xut al pal de´n Jacas. Dos oportunitats més de l´Antonio i de´n Hamza van donar lloc a un contracop del Masnou Atl per aconseguir el 0 a 1. El gol ens va desmoralitzar i durant 5 minuts no vam existir en el camp. Això ho va aprofitar el rival per marcar-nos dos gols més, el tercer de penal clar. A partir d´aquí i donant el partit per perdut, els nostres jugadors es van treure la presió de sobre i van tornar a jugar novament a futbol. En el minut 30 vam llançar dues faltes directes des de la frontal de l´àrea que no van entrar per ben poc, però novament dos minuts més tard, i de llançament de falta directa ells van marcar el definitiu 0 a 4. La segona meitat no va tenir gaire història: només dues ocasions el Masnou Atl, per tres nostres (Jacas i Nacho per dues vegades) no molt clares.
S´ha d´apendre a ser forts mentalment, perquè jugar, quan voleu, ho sabeu fer molt bé.