dissabte, 8 de desembre del 2007

EMPAT JUST DEL CADET

La Salle Premià 2, Cabrils 2
Gran primera part dels nostres jugadors que estant molt ben situats en el centre del camp han aconseguit controlar els atacs de La Salle. El partit ha començat amb una clara oportunitat de´n Cuende (Minut 3), però un error en el marcatge en el fòra de banda ha propiciat l´1 a 0 en contra en el minut 8. Aquest matiner gol no ens ha afectat, tot el contrari, i ràpidament d´un llançament de corner, l´Antonio ha rematat de cap aconseguint l´empat a un gol (minut 13). El Cabrils ha seguit jugant molt bé amb clares ocasions de´n Nacho, Cuende i Jacas. En el minut 32 ha arribat l´1 a 2, en una gran jugada des del mig del camp entre en Nacho i en Cuende, que finalment ha rematat aquest últim a gol.
La segona part ha començat amb molta presió per part de la Salle en el mig del camp i amb els nostres jugadors una mica freds. Ells han arribat en aquesta segona part moltes ocasions i molt clares, però nosaltres a l´estar molt presionat el mig del camp jugavem al contratac i quasi aconseguim un tercer gol en jugades de l´Oriol, el Cuende i en Jacas. Però una falta llançada des de fòra de l´àrea per La Salle ha propiciat un remat de cap que el nostre porter no ha pogut evitar (empat a 2 en el minut 26). Fins el final, un parell d´oportunitat per part dels dos equips que podrien haver decantat la balança cap a qualsevol costat. Així doncs, empat just i merescut.
Avui cal destacar al nostre porter Adrià, que jugant contra els seus compnays de col·legi ha realitzat el millor partit des de que està amb nosaltres. Moltes felicitats Adri!!!.

Crònica de J.Bayo, delegat del Cadet "A"