dissabte, 8 de desembre del 2007

MILLORANT EL JOC, VENEN ELS RESULTATS. TRANQUILS

En partit avançat a dijous de la 9ª Jornada l´ALEVÍ no ens ha pogut regalar una victòria, contra un Argentona físicament superior i amb un joc basat en l´1 contra 1 (Resultat final de Cabrils 1, Argentona 6).
El partit ha començat amb un gol en contra, però dos minuts més tard un fabulós xut ajustat al pal del debutant Alex Baker ha posat l´empat en el marcador. Després dels primers quinze minuts, el Cabrils ha baixat la intensitat juntament amb unes badades defensives ''de carrer'' i l' Argentona se n'ha aprofitat marcant 2 gols més, posant el marcador amb un 1 a 3. A la segona part amb un resultat desfavorable els jugadors han baixat les mans i arran d'això han vingut els altres dos gols. Cal remarcar el gran treball defensiu del Pol i les grans aturades de l'Alex Pibernat. En definitiva, en aquest partit ens ha faltat caràcter, és a dir, el partit no s´acaba fins que l'arbitre pita el final, però tot i això, estic content amb el treball de l'equip que ja comença a no tenir por de sortir amb la pilota tocant des de la defensa. Felicitats, sobretot a l'Amin que ha fet 11 anys i enhorabona al debutant Baker. Vinga nois que amb més esforç i treball millorarem els resultats. Pròxima parada SANTA EUGENIA, J.E. ''A''.