dissabte, 1 de desembre del 2007

DE PODER A PODER

Excel·lent partit de futbol el que s´ha disputat avui entre el el MASNOU C.D. i el C.E.CABRILS corresponent a la lliga pre-benjamí i que ha acabat amb empat a 0 gols. Partit en el què han predominat les defenses sobre els atacs (poc vistós, però molt treballat). El Masnou és el millor equip dels que ens hem enfrontat, amb una molt bona disposició tàctica i amb bona tècnica, i el més important, saben el què han de fer en cada moment. El Cabrils ha fet un molt bon treball defensiu, amb molt d´esperit de sacrifici, però que no ha sabut construir jugades de gol, amb molt poques arribades a la porteria contrària.
El millor de tot, el resultat, que ens fa una mica més forts i sortim reforçats, si més no, moralment, i que ens encoratge a seguir treballant.
M¨agradaria destacar (i no és habitual en mi) tres accions decisives del partit. Primer la bona acció defensiva de´n Victor al treure una pilota de gol un cop desbordat el porter (estava en el seu lloc). Segon, la excel·lent aturada de l´Alex (cada dia ens sorpren positivament), i tercer, la manca de sort en la magnífica jugada de contratac (i diria que la única) a les acaballes del partit, malmesa per la superioritat física del defensa del Masnou.

FORÇA CABRILS!!!

Crònica d´Albert Abril, entrenador del Pre-benjamí "A"