dissabte, 15 de desembre del 2007

VICTÒRIA MOLT IMPORTANT

Després de dues derrotes i un empat consecutius l´equip necessitava un resultat positiu per creure en les seves forces. I avui ho heu aconseguit. Afrontavem un partit a priori assequible però que caldria lluitar molt des del primer minut. Enfront del Benjamí "A" del C.E.CABRILS teniem la Llàntia (Mataró), un equip que només havia aconseguit tres punts en 9 jornades de lliga. Però en aquestes categories ja se sap, qualsevol equip en un dia adormit te la lia. Els nostres jugadors han sortit molt concentrats i amb un gran treball i lluita han arribat amb 1 a 0 a la mitja part (Gol del Miquel Angel), resultat enganyós doncs podriem haver arribat amb 4 o 5 gols a favor després de veure les nombroses ocasions de gol desaprofitades pel nostre equip: hem arribat bé, però no les hem sabut materialitzar. Per la seva banda, ells tenien un parell de jugadors que ens creaven complicacions, el capità i el davanter centre, però amb una gran tasca defensiva (Xavi, Edgar i Nico) els hem sabut neutralitzar. A la segona part hem tingut menys ocasions (hem fet bastants canvis de posició dels jugadors), però en canvi hem aconseguit dos gols més (Borja i Tomàs) deixant el 3 a 0 com a resultat final.

Equips Benjamí de La Llàntia i el C.E.Cabrils

Destacar novament la gran tasca de tots els jugadors, de treball, esforç i lluita. Molt bé novament el Pedro a la porteria (cap gol encaixat), i gran treball físic del Victor. Per la seva banda, el Bilal, tot i jugar pocs minuts ha estat a punt d´aconseguir un gol en una jugada de contratac. Cada dia que passa anem assimilant millor els conceptes del joc proposats per l´entrenador. Ara ens espera un rival difícil, l´Argentona, i després a gaudir de les merescudes vacances de Nadal. Us ho heu guanyat.

Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí "A"