dijous, 6 de desembre del 2007

EMPAT MOLT TREBALLAT

Aquest matí hem jugat el partit avançat a la 9ª jornada de lliga de segona divisió Benjamí a Mataró enfront del CIRERA. El partit es presentava amb moltes baixes: primer de tot, dos jugadors de l´equip (Andrew i Gabri) estan disputant la Copa Amèrica (Això ens passa per tenir extracomunitaris). D´altra banda, el fet de ser un pont de 4 dies ens ha fet tenir dues baixes més (Tomàs i Borja). I si aquí hi afegim un malalt (Xavi), ens hem presentat a Mataró en quadre: 7 jugadors del benjamí "A" més 1 jugador del benjamí "B" cedit de forma excepcional (ells tenien descans aquesta jornada). Un cop arribem al camp ens trovem un camp de petites dimensions, de terra i de terreny molt irregular al què no estem acostumats. Realitzem l´escalfament, i si no teniem prou baixes se´ns lesiona el Nil. Per tant, encarem el partit amb només 7 jugadors i sense possibilitat de canvis.

La TÀCTICA molt clara: camp petit i de terreny irregular = no intentem jugar a futbol. Pilotes llargues i a intentar que la pilota estigui en el seu camp. Ells eren un equip majoritariament de 2º any (els nostres tots de 1º) i això físicament en aquestes edats es nota molt (veure alçades i envergadures a la foto adjunta).
A més, disposaven d´una jugadora molt bona, la lider de l´equip i amb un potent xut. Les coses ens han funcionat molt bé durant 24 de 25 minuts de la primera part, aguantant amb molta lluita el resultat (0 a 0). Però una badada defensiva ens ha fet arribar al descans amb un 1 a 0 en contra. A la mitja part hem retocat lleugerament l´equip. El Nico ha passat de lateral dret i l´Adriano d´extrem dret. A més, el Nico, després d´una xoc amb un contrari i el terra durant la primera part tenia el genoll ensangrantat i dolorit, però no teniem canvis i a pesar del dolor, ha aguantat molt bé la resta del partit.

Així, en un dels pocs atacs que hem tingut a la segona part l´àrbitre a assenyalat un clar penal sobre l´Adriano que ha materialitzat l´Edgar amb un fort xut convertint-lo en el 1 a 1 definitiu.

Per la nostra part, poc futbol (joc molt directe) però molta eficàcia, però sobretot avui s´ha vist per part dels 7 jugadors que han disputat el partit allò que sempre els hi demano: ESFORÇ, TREBALL i molta LLUITA. I per tot això hem tingut la nostra recompensa: un valuós empat.

Així doncs, per la meva part només queda que FELICITAR-VOS MOLT per la feina feta avui tenint en compte les circumstàncies.

Valoració dels jugadors:

Agraïr molt especialment a dos jugadors: a l´Adriano, del Benjamí "B" per la seva aportació a l´equip i a un que no ha jugat, però tot i estar malalt ha donat el seu suport a l´equip (Molt bé Xavi).

Victor: molt bé la teva entrega i lluita, però recorda "quien mucho abarca, poco aprieta", és a dir, intenta concentrar-te amb la teva feina (davanter centre) i no volguer fer-ho tot. Fas masses kilometres innecessaris.

Jaume: molt bé, però hem de posar més nervi en el joc i treballar més defensivament. Ofensivament, anar més per feina.

Nico: moltes felicitats per la teva lluita i entrega a pesar de la lesió. Avui t´ha curtit una miqueta.

Miguel Angel: tot i no jugar en la posició que tú més desitjaries, a vegades s´ha de treballar pel bé de l´equip. Ja saps, si vols jugar de davanter, jo vull anar al Barça (és broma)

Pedro: moltes felicitats, però segueixes alternant grans intervencions amb grans pifies. Cal estar concentrat durant els 50 minuts.

Edgar: moltíssimes felicitats. Et toca el paper més difícil dins l´equip que és tancar la defensa. Ets la peça clau i això costa molt. Mica en mica anirant sortint millor les coses: t´has de col.locar millor en el camp i no precipitar-te amb la sortida de la pilota. Enhorabona.

Nil: llàstima de la lesió que no t´ha permès jugar a l´últim moment. Cuida´t i recupera´t que et necessitem la setmana vinent.
.
Aquesta és la linia a seguir d´esforç i entrega. Ara només cal millorar el treball tècnic individual, i el joc col.lectiu. Tenim capacitats per fer-ho: per tant, a seguir treballant.
Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí "A"