dilluns, 17 de desembre del 2007

COMENCEM A MIRAR CAP A DALT

Victòria del Juvenil dissabte per la tarda enfront del TIANA per 3 a 0
L’equip comença a donar mostres de les seves virtuts, sense obsessionar-se i sabent a què juga, el grup torna a oferir detalls de tècnica col·lectiva i tàctica individual. La connexió entre el centre del camp i la davantera és un fet en els últims partits i aquest cap de setmana la línea defensiva ha començat a donar mostres de serietat i concentració. La importància de mantenir la porteria a zero sabent del gran potencial ofensiu del que disposa l’equip, és vital per aconseguir arribar a les posicions cap davanteres de la classificació.

El C.E.Cabrils va iniciar el partit ordenat i coneixedor de la estratègia a emprar, va començar a anticipar-se i contraatacar, a construir i repartir joc, sense fer un futbol espectacular però desenvolupant una tècnica col·lectiva molt correcta. L’equip va saber anticipar-se en una jugada de falta lateral finalitzada amb èxit.

La segona part, els jugadors van sortir amb un grau d’intensitat molt superior, rematant el partit amb dos jugades de gran qualitat. L’equip comença a creure en les seves possibilitats i comencen a donar símptomes de recuperació amb la intenció d’oferir la competitivitat del inici de temporada.
Crònica d´Albert Sànchez, entrenador del Juvenil