diumenge, 16 de desembre del 2007

EL FUTBOL, A VEGADES, ÉS INJUST

El Benjami B del Cabrils s'ha enfrontat avui diumenge a Mataró al Rocafonda, amb victoria pels locals per 4 a 1. El resultat, però, no reflexa la veritat viscuda en el camp donat que a sigut el Cabrils el què a disposat de més ocasions, però, sense encert davant de porteria rival. La primera part a transcorregut igualada en quant a joc, però ha sigut el nostre Benjamí el que a portat les rendes del partit amb clares ocasions però sense cap resultat material; en canvi, el Rocafonda a sabut aprofitar bé les oportunitats de cara a gol i ha arribat al descans amb un resultat favorable de 2-0. La segona part a començat amb molta força per part dels nostres nois, hem començat escurçant distàncies amb un gol de´n Ferran al minut 5, que a suposat el seu estreno golejador a la lliga. Però com diu el titular, el futbol és injust: quant mes apretava el Cabrils i semblava mes possible el 2-2, ha arribat el 3-1 per part dels locals en el contratac d'un corner que ha agafat per sorpresa a tothom. Tot i això, la actitud dels nostres jugadors no ha decaigut donat que no han parat de lluitar fins que l' àrbitre ha assenyalat el final del partit.

Crònica de Sebastià Garcia, entrenador del Benjamí "B"