diumenge, 16 de desembre del 2007

DERROTA DE L´AMATEUR

Cabrils 1 - Oasis 3

Partit vibrant a Cabrils que es va decantar a favor d'un Oasis que va demostrar que, tot i no entrenar o anar justos de jugadors, demostren que entenen els partits i juguen a futbol millor que qualsevol altre equip.
Als primers minuts, l'equip visitant va tractar de portar el domini del joc, però un gol de Perucho al minut 10 en un contraatac va cambiar la decoració del partit. A partir de l'1-0 el Cabrils va assetjar la porteria rival, fruit d'una gran pressió i un futbol molt vertical. Fins a 3 grans oportunitats vam tenir per matar el partit. La manca d'encert per noquejar l'Oasis els va fer reviure. Al minut 35, Pibe agafa una pilota a 3/4 de camp i fa un slalom impressionant on es desfà de 3 jugadors i del porter per acabar fent l'1-1. Als 10 últims minuts, l'Oasis recupera el control. Primer en una mala cessió, de la defensa cap al porter, que deixa sol un davanter visitant que remata dins l'àrea però Carlos fa una gran intervenció. I, quan el descans estava a punt d'arribar, es produeix una jugada clau. Una centrada sense aparent perill se li escapa al porter local de les mans i en l'intent de recuperar la pilota acaba fent penal. El penal el xuta Salchicha i posa l'1-2.
La segona part comença amb un Cabrils buscant l'empat i un Oasis contemporitzador però amb la davantera visitant preparada per matar el partit. Els primers 15 minuts el Cabrils té vàries arribades amb perill. La més clara, una rematada de Gerard a boca de canó que falla incomprensiblement. A tot això, l'Oasis es queda amb 10. Pibe és expulsat per doble groga. Semblava que el Cabrils podria aprofitar-ho, però poc després Salchicha agafa una pilota prop de l'area local, se'n va del defensa amb un doble retall i bat a Carlos, fent l'1-3. El Cabrils es llança a l'atac però amb un equip molt tocat psicològicament, després de veure com deixava escapar el partit al primer temps. Els atacs venen marcats per la precipitació i l'ansietat. I l'Oasis, tot i quedar-se amb 9 per una altra doble groga, tira d'experiència i de savoir faire per contenir qualsevol atac local.
Al final, 1-3. Tot i ser del Cabrils, crec que l'Oasis (els he vist més d'una vegada) va demostrar ser millor equip. Tot i això, continuem segons, encara que vam perdre una gran ocasió per posar terrà de epr mig amb el 3r.classificat. A ben segur, tothom hagués signat abans de començar la temporada trobar-se en aquesta situació a aquestes alçades de temporada.