diumenge, 16 de desembre del 2007

VICTÒRIA TREBALLADA ENFRONT UN RIVAL CORREÓS

L'Infantil va aconseguir la segona victòria de la temporada en el derbi local contra el Vilassar de Dalt, per un resultat de 4-2. Val a dir que es va tractar d'un partit difícil ja que l'adversari va plantar cara en tot moment, molt ben colocat a darrera i amb molta agressivitat i generant contraatacs perillosos.

Tot i que el Vilassar de Dalt va presentar només nou jugadors -recordem que amb 7 jugadors sobre el camp es pot disputar el partit- els partits no estan mai guanyats a priori. Vam mostrar un joc superior al del rival, amb moltes combinacions de pilota, eficàcia defensiva i obertures als davanters. Al començament del partit ens va costar presionar i jugar avançats, però vam saber treure'ns els nervis i avançar-nos en el marcador. Tot que en un contràtac ens van empatar vam saber crear moltes ocasions de gol i arribar al descans amb 3 a 1. A la segona part es va mantenir la mateixa tònica i a mesura que vam rodar els canvis vam poguer matar el partit amb el 4 a 1. Vam tenir uns minuts de cert descontrol on vam encaixar el segon gol però vam continuar generant ocasions, amb pals i pilotes que no van entrar de casualitat.

Estem millorant molt en contundència defensiva, però ahir ens va faltar jugar més per bandes i amb estones vam abusar de conduccions al mig del camp. Les conduccions al mig del camp són molt fácils de defensar i menys "cansades" per el rival. Essent més jugadors, si haguéssim basculat el joc podríem haver forçat molt més desgast físic del rival per aprofitar-ho a la segona part. En ocasions vam caure en el fòra de joc, que el rival va executar molt bé, i és un aspecte a treballar per part dels davanters.

La lliçó d'aquesta jornada és que quant un equip juga amb inferioritat numèrica el partit no està ni molts menys guanyat. L'equip amb menys jugadros es veu obligat a tancar espais al darrera i jugar-s'ho tot al contraatac. L'equip amb superioritat numèrica ha de jugar amb molt de cap perquè a l´avançar línies qualsevol desajust tàctic pot crear forats que deixen contratacs d'u contra u. El tenir més jugadors provoca que insconcienment et relaxis; si això succeeix no es consolida posicionalment la superioritat i el rival amb menys jugadors pot compensar aquest factor amb més treball físic.

Val a dir, que ahir el Vilassar de Dalt va abusar a estones de l'agressivitat arribant a ser massa durs en ocasions i amb un parell de jugadors amb actuacions gens esportives.

Segon partit seguit guanyat a casa, disfrutem-ho ... però a continuar a treballar els entrenaments. Recordem que la setmana que ve l'Infantil té jornada de descans!!!