dissabte, 15 de desembre del 2007

GRAN VICTÒRIA DEL PREBENJAMÍ "B"

Aquest matí, al Camp Municipal de Cabrils, el nostre Pre-benjamí "B" (els més petits del club) han disputat el seu segon amistós de la temporada enfront de la Juventus de Mataró. Després de la derrota en el primer amistós (11 a 0) avui els nostres prebenjamins han marcat una pila de gols i a més han assaborit la victòria per primera vegada (6 a 5). Com a coordinador del futbol base felicitar-vos a tots molt, no tan pel resultat d´avui com si pel treball que veig que feu durant la setmana. El dimarts vaig tenir la oportunitat de donar un cop de mà a l´entrenament a l´Andrea i em va agradar molt la vostra actitud i les ganes d´apendre. Moltes felicitats. Us adjunto ara la crònica de la vostra entrenadora:


"ESE ES MI EQUIPOOO!!! Avui dia 15 de desembre hem disputat el segon partit i ha anat fantàsticament bé!!! Estic molt molt contenta de com han jugat i del resultat obtingut. Hem pogut fins i tot amb jugadors més grans que alguns de nosaltres, i això fa sentir-te millor perquè es demostra que tots són uns “cracks”!! Són les petites estrelles futbolístiques del Cabrils.
En aquest partit s’ha reflectit l’esforç que han fet per poder aconseguir aquesta victòria, el bon entrenament, la il·lusió i sobretot la manera en que han gaudit.
Tot i aquest resultat no ens podem refiar i hem de treballar molt més perquè queden moltes coses per aprendre i millorar.
La vostra entrenadora us felicita per el bon partit que heu fet cada un de vosaltres.

Andrea "


Equips prebenjamí de la Juventus i el Cabrils


Els nostres campions


Sergi i Aitor, autors d´alguns dels gols