dilluns, 24 de desembre del 2007

ENS MENGEM ELS TURRONS

Últim partit de l’any 2007 i el juvenil del C.E. Cabrils ha aconseguit finalitzar amb una victòria molt treballada. (Arenys de Mar 1, Cabrils 3)
Després d’una primera part en la que s’ha tingut el domini de la pilota, la imprecisió en la circulació i la falta de connexió amb la davantera han provocat falta de fluïdesa i una fluixíssima impressió. Tot i això, l’equip ha sabut anticipar-se en el marcador amb una jugada de contraatac.
La segona part ha ofert un millor Cabrils amb més mobilitat per les bandes i sortides des de darrera més clares i amb més velocitat. S’ha jugat més pel centre del camp deixant de banda el joc directe (abús a la primera part) i repartint el joc d’atac per les dues bandes. Ha costat aconseguir el 1-2, però una vegada materialitzat i amb un gran treball en defensa en totes les línees, l’equip ha sabut rematar el partit amb un gran gol i amb una impressionant assistència.
Felicitar a tots els jugadors pels últims partits de lliga, perquè han sabut tirar en davant l’equip tot hi tenint molts companys lesionats.
Us felicito a tothom les festes i desitjo que aquest any nou estigui ple d’èxits, felicitat i molt, molt d’AMOR.