diumenge, 9 de desembre del 2007

NOVA DERROTA DE L´INFANTIL

PREMIÀ DE DALT 8, CABRILS 0




En un partit sense gaire història el CE Cabrils va sortir derrotat sense paliatius. Encara que el rival fós molt superior no justifica el fet que l'equip sortís a veure venir la derrota i demostrés una falta total d'entrega i treball.

Només encarem amb ilusió i competitivtat els partits contra rivals que la classificació diu que són assequibles, ja que llavors estem aturant tota la progressió i perdent la il.lusió pel joc, que és el més important.

Ahir va semblar que teníem més il.lusió per guanyar i lluitar Entrenador, Delegat i afició. No estem demanant que es guanyin tots els partits sinó que es lluiti i treballi per mantenir l'esperit competitiu.

Hem demostrat que estem agafant els conceptes, amb un posicionament molt correcte al terreny, amb bona combinació de joc i creant ocasions de perill.... però contiuem rendint per sota del nivell demostrat als entrenaments, molts jugadors caminen més que corren, alguns fan la guerra pel seu compte, no juguem sense pilota i donem moltes facilitats al rival. Ahir a més, el rival era un equip que deixava jugar i ens va superar amb les seves armes, no pas per edat, tamany o activitat física.

Hem de continuar treballant amb molta humilitat, il.lusió, ganes i evitar donar excessives facilitats al rival: necessitem molt més treball en totes les línies: atac --lluitant i pressionant, mig del camp --jugant sense pilota i quant no la tenim, no només quant té la pilota el company, defensa --continuar millorant l'eficàcia defensiva i la contundència, hem guanyat col.locació però donem masses facilitats, porteria --manant a la defensa... i això que els porters com sempre van aturar moltes pilotes...

A apretar als entrenaments perque tenim equip per molt més.


Imatge del partit enfront del Premià de Dalt


Crònica i fotografia de Carlos Bosch, delegat de l´Infantil