diumenge, 27 de gener del 2008

12 VALENTS. GRAN ESFORÇ, GRAN JOC I VICTORIA MORAL!!!

Categoria INFANTIL: C.E.CABRILS 2, ALELLA 3

El Dissabte 11 valents i una valenta van fer el millor partit del CE Cabrils aquesta temporada. Tot i les diverses baixes, els 12 jugadors van saber treure forces i lluitar al camp per demostrar el que portem a dins. El partit d'ahir va ser una demostració que quan volem podem rendir al màxim nivell i jugant en grup superem les adversitats.

Va ser una demostració de que treballant als entrenaments, donant el màxim, animant-nos entre nosaltres... en definitiva fent esport i deixant-nos de tonteries podem plantar cara a tots els equips de la categoria!

El partit va començar amb un Alella que va anar a per totes i lluitant. Amb el suport del públic visitant (alguns partits sembla que juguem a fora) vam tancar-nos al nostre camp. Els nostres jugadors, sense perdre l'ànim i jugant amb les línies molt juntes van sàber aguantar el "chaparrón", però el domini de l'Alella era constant.

En una errada defensiva en un còrner vam encaixar el primer gol i l'Alella va apretar dominant el mig del camp. Arrel d'això cap a l'ecuador de la primera part va arribar el 0-2. Amb tot, els últims minuts de la primera part van ser dominats pels nostres jugadors generant ocasions de perill. L'únic però de la primera part va ser que vam abusar del toc al mig camp i potser va faltar presió defensiva a la medular.

Al descans, l'equip es va conjurar al vestidor i vam sortir a per totes. Fruit d'això vam aconseguir donar la volta a la truita i generar ràpids contracops i ocasions de gol, gràcies al nostre joc al toc. En un penalti claríssim, no fa falta que la pilota estigui a prop perque sigui falta, vam aconseguir l'1 a 2. Poc després en una jugada de força, el Bruno va aconseguir l'empat amb el seu segon gol particular (remontada!).

El partit va entrar en un toma i daca constant i qualsevol dels dos equips va poguer endurse'l. Cap al final, l'Alella va aconseguir el 2 a 3. Fins el descompte el CE Cabrils va posar setge a la porteria rival però infructuosament.

Gol molt maco i fins i tot victoria justa per l'Alella. Però..... s'ha de saber perdre i guanyar. El porter de l'equip contrari va ser expulsat per correr tot el camp i xutar la pilota i menysprear al rival. L'actitud dels aficionats de l'Alella tampoc va ser gens esportiva, al descans eren els millors i cap al final del partit tot era culpa de l'àrbitre. Vam inclús de protegir l'àrbitret perquè la vehemència dels comentaris de la grada visitant era una mica fora de tó. Vull remarcar que el comportament de l'equip tècnic de l'Alella va ser molt correcte.

Recordem que disputem un esport i que el respecte al company, a l'adversari (que no rival) i a l'àrbitre és primordial. El cronista que suscriu aquestes línies només li queda demanar recapacitació i recordar que les nostres actituds són el que ensenyem al jovent.

Equip Infantil del C.E.CABRILS

Crònica i fotografia de Carlos Bosch, delegat de l´infantil