dissabte, 19 de gener del 2008

PER A MÍ SOU ELS GUANYADORS

Avui era un dia molt especial. D´una banda el Benjamí A s´enfrontava en partit de lliga contra el segon classificat, el Vilassar de Dalt i, d´una altra, feiem la celebració de l´aniversari de l´entrenador. Durant la setmana hem parlat molt d´aquest partit, de la importància de fer un bon paper i demostrar en els nostres veins que aquí, a Cabrils, també sabem fer les coses molt bé. Aprofitant que és el meu aniversari els hi he demanat als nens que el millor obsequi que em podien fer era regalar-me un bon partit, que em demostressin tot allò que saben fer i que tant treballem setmana rera setmana en els entrenaments, independentment del resultat final. I així ha estat: partit molt seriós, molt treballat i lluitat, amb una actitud digna dels millors equips. En resum, un PARTIDÀS, lluitat de poder a poder fins l´últim moment per endur-se la victòria. Per tant, només em queda que felicitar-vos a a tots, els que heu jugat i els que no (Bilal, Jaume i Nil grans seguidors). M´heu fet el millor regal que em podieu fer: ENHORABONA A TOTS.

El partit ha començat com els darrers partits que hem jugat: una mica adormits però a poc a poc ens hem anat situant en el camp. Ràpidament el Vilassar de Dalt s´ha avançat en el marcador, però amb l´esperit de lluita que ens caracteritza hem aconseguit empatar abans del descans gràcies a un gran gol producte d´un córner que ha rematat de cap el Borja. A la segona part novament s´han avançat en el marcador (2 a 1), però un gran llançament de córner del Miguel Angel i amb l´ajuda del porter ha fet pujar l´empat a 2 en el marcador. A partir d´aquí, i amb 10 minuts per endavant, ha sigut una presió constant del Cabrils, amb un Vilassar de Dalt sense idees i reculant cada cop més. Però coses del futbol, quan tots ja donavem l´empat com a resultat més just pels dos equips (i amb una mica de sort, fins i tot, ens podíem endur la victòria) i quan ja estavem en el temps de descompte, una pilota llarga del Vilassar de Dalt ha sigut finalitzada pel seu davanter (l´home més perillós del seu equip) amb un xut creuat que el Pedro no ha pogut aturar posant el resultat final de 3 a 2 pel Vilassar de Dalt. Ja no quedava temps per res més, però com diu aquella película, "Murieron con las botas puestas". El resultat més just, un empat, però "hasta el rabo, todo és toro". Llàstima que un clar penal no assenyalat a favor nostre podria haver fet canviar el sentit en el partit. Però els àrbitres, a l´igual que els jugadors i entrenadors també tenen dret a equivocar-se.

Equip Benjamí del Vilassar de Dalt i el C.E.Cabrils

Un cop acabat el partit gran satisfacció per part de tots (jugadors, pares, mares, amics i entrenador) pel gran partit realitzat, però marxant amb un mal gust de boca pel resultat final aconseguit.
Després del partit hem anat tots a casa de l´entrenador a celebrar el seu aniversari. Gran esmorzar, magnífics obsequis i partit de costellada entre pares/mares i fills. Ens hem arribat a reunir 34 persones.


Partit de costellada en el dia de l´aniversari de l´entrenador


L´entrenador i els jugadors obrint els obsequis

I la setmana que vé, gran espectacle a les 11.30 al camp de futbol de Cabrils: C.E.CABRILS - FUNDACIÓ DE MATARÓ. Ens enfrontem al primer classificat que t´uns números impresionants: amb 12 partits, 175 gols a favor i 8 en contra. Caldra lluitar molt, però amb l´actitud d´avui, que tremolin.

Crònica i fotografies de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A