diumenge, 27 de gener del 2008

GRAN SEGONA PART AMB FINAL "AGRIDULCE"

En partit disputat ahir el nostre CADET va guanyar clarament a l´Argentona per un contundent 8 a 3. El nostre equip va sortir al camp amb bastantes baixes a la defensa i en el mig del camp, a més de dos jugadors amb qualitat com en CUENDE i en NACHO asseguts a la banqueta per decisió técnica.
El partit va començar amb control per part dels nostres jugados i arribant bé, però faltava l´última passada. L´Argentona es va situar en el camp i en el minut 10 va donar el primer avís amb gran aturada de l´ADRIÀ. A partir d´aleshores començaran a venir els nervis i les distraccions i en pocs minuts ens van colar tres gols de contracop. Van ser minuts de descontrol i de no jugar a res. A la mitja hora varen entrar al camp els dos reserves, NACHO i CUENDE i de seguida es va notar la diferencia en joc i empenta i l´equip va començar a carburar. Tot just entrar CUENDE roba una pilota en el mig del camp i de ràpid contracop fa l´1 a 3. Un minut més tard, JULIAN marca de cap després d´un córner fent el 2 a 3.
La segona part va donar inici amb un Cabrils volcat a l´àrea visitant, amb jugades de molt de mèrit per part de tot l´equip amb ocasions clares de gol de NACHO, CUENDE i ALEX. Al quart d´hora de la represa CUENDE fa l´empat a 3 i en aquest moment l´Argentona s´enfonsa i ho aprofitem per fer quatre gols més: CUENDE per dues vegades, NACHO i un en pròpia porta. Ja amb el temps acabat una pilota llarga l´aprofita CUENDE per posar el peu a la sortida del porter xocant amb aquest. L´àrbitre para el joc quan el gol ja es cantava per atendre al porter, CUENDE que protesta, dues tarjetees grogues i al carrer. Amb tot això l´arbitre fa un bot neutral encara amb el massatgista i el jugador expulsat per sortir del camp, el porter que no està sota pals, els jugadors despistats i NACHO, atent a tot el què pasaba només ha d´empènyer la pilota a porteria per aconseguir el definitiu 8 a 3. L´Argentona que recrimina la jugada al nostre jugador i a l´àrbitre i s´entra en una discusió sense sentit que s´hauria d´haver evitat amb més esportivitat per part dels nostres jugadors. Des´d´aquí disculpes a l´Argentona.
Crónica de Jordi Bayo, delegat del Cadet.