dissabte, 26 de gener del 2008

CAMPUS SOCIAL DE FUTBOL A ANANTAPUR

El Club de Futbol Santvicentí en col.laboració amb la Fundació Vicente Ferrer viatjarà properament a la ciutat d´Anantapur (Índia) per dur a terme un Campus Social de Futbol. L´objectiu d´aquest Campus és una tasca que anirà més enllà de la formació en l´àmbit purament esportiu, ja que les sessions del Campus serviran també perquè els nois i noies que hi participin puguin relacionar-se i compartir experiències en un ambient lúdic i distès. El motiu d´aquest viatge no és un altre que, mitjançant la pràctica d´un esport molt conegut per a tots com és el futbol, aportar diferents valors intrínsecs que aquest esport pot ensenyar als nens i nenes que hi participin. Valors tals com el respecte, la comunicació, l´ajuda entre ells, conèixer als companys, a sí mateixos, les limitacions, ....
Des del C.E.Cabrils, i més concretament, des de la persona de l´Albert Abril es vol col·laborar d´alguna manera en aquest campus. De moment la nostra col·laboració serà en forma de material esportiu: preferiblement botes usades que ja no fem servir que podeu entregar al coordinador del futbol base (Pere), al mateix Albert o al Vicente.
La intenció final de l´Albert és viure aquesta experiència en directe i poder formar part d´aquesta projecte solidari que es dura properament a l´India.
Des del blog us en mantindrem informats de noves col·laboracions i de com evoluciona el projecte.
Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració.