dimarts, 29 de gener del 2008

FALTA DE CONCENTRACIÓ I MOLTA COMPETITIVITAT

Està més que demostrat, que aquest any la competitivitat es un fet en el nostre grup. El diumenge ens varem enfrontar amb un equip molt batallador, que no va donar en cap moment el partit per perdut.
El C.E. Cabrils va fer una primera part gens brillant però assolint els objectius inicials, no rebre cap gol i intentar materialitzar alguna de les ocasions. La segona part va començar amb una gran intensitat per part dels locals que ràpidament va fer pujar el 2 a 0 al marcador, però la falta de concentració (ja coneguda aquesta temporada) va llençar el partit en 5 minuts. Perdent 2 a 3 i amb un home menys l’equip va saber donar tot el que te i en poc temps va tornar a empatar i va tenir el partit en un parell d’ocasions.
Resultat final partit categoria Juvenil: C.E.CABRILS 3, LA SALLE PREMIÀ 3