dimecres, 30 de gener del 2008

PARTIDÀS

En horari de Champions (dimecres a les 18:30 hores) el Benjamí A ha disputat el partit aplaçat contra l´Argentona a casa seva. El resultat final (enganyós) ha sigut d´Argentona 3, Cabrils 1.
La convocatòria era una mica rara. A les 17.30 hores a Argentona, amb els nens sense haver berenat i encara amb l´eufòria (o cansament) de l´escola. He intentat ficar dins al partit en els jugadors durant l´escalfament però ha estat difícil. Ràpidament cap els vestidors, xerrada (més aviat bronca) sobre la seva falta de concentració i sense pràcticament escalfar iniciem el partit. D´entrada es presentava difícil: primer, pels antecedents futbolístics de l´Argentona en les darreres jornades de lliga, en segon lloc pel físic dels seus jugadors (haurem d´alimentar més en els nostres fills) i en tercer lloc perquè presentava un equip teoricament més fluixet respecte a convocatòries anteriors. Per tant, avui era el dia per què els jugadors que habitualment juguen menys minuts es reivindiquessin davant de l´entrenador i demostressin tot allò que són capaços de fer. I deu ni dó si ho han fet: potser hem jugat un dels millors partits de la temporada i m´heu demostrat que puc comptar amb tots vosaltres, però el més important, que estem contruïnt un equip amb un futur molt esperançador. Normalment em costa destacar algun jugador per sobre dels altres, però avui crec que tots mereixeu el meu reconeixament. Començant pel Tomàs a la porterira, on a pesar dels pocs entrenaments que ha fet com a porter, cada dia està demostrant més eficàcia i seguretat (gran culpa la té l´entrenador de porters: gràcies Albert). La defensa espectacular: un Andrew cada dia més assentat a la posició de central, fent la seva feina correctament i pujant a l´atac quan la situació ho requereix. Dos laterals (avui ho han alternat l´Edgar, el Gabri i el Nico) aguantant al darrera però no oblidant-se de pujar a l´atac i donant recolzament als davanters. Quina diferència del Nico d´ara amb el Nico de fa una mica més d´un any. I una davantera, que tot i que els hi falta "mala llet" avui ha funcionat molt i bé, a triangulat a la perfecció i ha arribat en innombrables ocasions sols davant de porteria. Gran Bilal (autor del gol), gran Nil, gran Jaume (aquesta nit somiaràs amb mi) i gran Borja. A més avui han col·laborat molt activament en tasques defensives (però això té un preu, que el Pere es queda sense veu). Així doncs, portem dos grans partits en les dues darreres jornades. Amb aquesta línia i quan tinguem una miqueta de sort, serem imparables.

Bilal, autor del gol del C.E.CABRILS

Anims nois i a seguir treballant. I recordeu, els partits comencen una hora abans de què l´arbitre xiuli l´inici del partit: quan entrem al vestidor ja hem d´estar per la feina. Cal aprofitar l´escalfament previ al partit per començar a concentrar-se, a pensar cadascú en les seves funcions.

Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A
Fotografia de Greg Oliveau