diumenge, 20 de gener del 2008

LLÀSTIMA DE SEGONA PART

Ahir dissabte el nostre infantil va jugar contra el Vilassar de Mar amb un resultat Vilassar de Mar 5, Cabrils 1.
La falta d'intensitat en el joc respecte a l'esforç físic del equip rival ha significat que encaixéssim una derrota contundent.
Hem començat enxufats al partit, molt ben colocats i resguardats al nostre camp. Això ens ha permès generar perillosos contraàtacs, i treure'ns de sobre la pressió del Vilassar de Mar. L'equilibri a la primera part s'ha trencat en una errada defensiva que ha permés que es marqués el primer gol. Als últims cinc minuts de la primera part el Vilassar de Mar ha forçat el seu esforç fent que arribéssim al descans amb una situació una mica agobiant. Els primers vint minuts han sigut dels millors de la temporada, però….
El descans, en lloc de servir-nos per continuar amb l'esforç i continuar apretant, ha fet que ens anéssim del partit. El Vilassar de Mar ha sortit pel partit i en un vendaval de joc i força ens ha tancat al nostre camp i hem patit molt fins al minut 10, on hem encaixat 2 gols consecutius i hem perdut totalment el control del joc. Quant la UE Vilassar de Mar ha baixat l'esforç hem pogut recuperar a estones la pilota i fruit d'això hem marcat el 3 a 1, però no hem sapigut recuperar-nos anímicament i hem deixat de jugar. Ha sigut una segona part per oblidar.
No és el primer cop que ens deixem anar quant estem per sota al marcador i en general s'ha de treballar més durant els partits. Durant aquest partit hem demostrat que quant volem juguem i quant no volem, sortim a passejar… i si el rival ens apreta part de l'equip es deixa anar.
Des del començament del 2008 hem notat una falta d'intensitat als entrenaments per part d'alguns jugadors. Això està afectant al rendiment i progressió de l'equip, i el que no és treballa no s'obté al terreny de joc. A partit d'ara s'intensificarà l'entrenament físic i s'augmentarà la disciplina cap a els jugadors que no estiguin desenvolupant el correcte comportament i compromís amb el grup durant l'entrenament.
L'exemple del golfista professional ho explica molt clarament: un cop va anotar un forat d'un sol cop (un whole-in-one), i un periodista li va preguntar: Avui has tingut sort! Ell va respondre: Quant més entreno, més sort tinc!