dissabte, 26 de gener del 2008

ESTIC MOLT ORGULLÓS DEL BENJAMÍ A

Quan veieu i llegiu la crònica del partit no entendreu res, sobretot aquells que no seguiu el dia a dia de l´equip. Avui el Benjamí A tenia el partit més important de la temporada, no tant pel que ens hi jugavem com si pel rival que teniem enfront. Hem jugat contra la Fundació Privada Esportiva de Mataró que és la fusió de dos antics equips. Davant teníem el lider de la categoria amb uns números espectaculars: 190 gols a favor i 8 en contra en 14 jornades disputades, és a dir, una mitjana de 16 gols a favor per menys de 1 en contra (Nosaltres, per exemple, estem 34/34). A més, jugadors tots ells de segon any i amb una qualitat tècnica, però sobretot tàctica molt superior a la resta d´equips de la lliga. En definitiva, un equip que està disputant una lliga que no li pertoca (haurien d´estar a primera o preferent). El resultat final ha sigut l´esperat, una derrota (0 a 6). Però no ha sigut una derrota qualsevol. Avui els jugadors m´han demostrat allò que sempre els entrenadors els hi demanem:

jugar en equip

i un llarg etcetera. Des del primer minut han lluitat moltíssim, amb una bona col·locació en el camp i creant- lis una situació en el marcador a la què no estan acostumats: hem defensat l´empat a 0 fins el minut 15. Un gol de rebot i un error del porter per obeïr a la grada en comptes de a si mateix han fet que arribessim al descans amb 0 a 4. A la segona part més del mateix, ells intentant obrir la llauna, nosaltres ben posicionats i llançant tímids contracops. 2 a 0 en aquest parcial per un total de 0 a 6.

Espectacular l´actuació de tots els jugadors convocats: gran treball del nostre porter Pedro amb grans aturades i mostrant molta seguretat i concentració (no hem d´escoltar a la grada, fés el que tu creguis que has de fer en cada moment), molt bé la línia defensiva (Xavi, Andrew i Edgar) i molt treballadora la davantera (Miguel Angel, Victor i Gabri). Destacar molt l´aportació de la banqueta, en aquest cas del Nico, que tot i jugar menys minuts que la resta (23 minuts) ha donat el suficient descans als jugadors del camp i ha demostrat que es pot comptar amb ell en els moments difícils.

També agraïr molt a la resta de jugadors no convocats (Bilal, Jaume, Tomàs, Nil i Borja) que amb més o menys bona cara han assimilat la seva no convocatòria per aquests últims partits que hem jugat amb els equips punters de la lliga. La lliga és molt llarga i ja hi haurà partits per a tothom.

Així doncs només queda per la meva part felicitar-vos a tots, molt bon partit nois i a seguir en aquesta línia. I recordeu, sempre estem treballant pel futur. Ara hem de crear els fonaments en els quals d´aquí uns anys edificarem un equip que farà por.

Però, sempre hi ha un però. Els entrenadors mai estem del tot contents, sempre volem una mica més. Aquest partit ens ha de servir per seguir progressant i lluitant dia dia, no només en els partits sinó també durant els entrenaments.