diumenge, 27 de gener del 2008

Victòria i ... gràcies

Victòria de l´AMATEUR a Sant Fost per 2 gols a 3
Després de fer el ridícul a Llavaneres no podíem permetre'ns el luxe de tornar a fer-lo i, per moments, semblava que avui ens podíem superar. El Sant Fost ha sortit amb ganes i amb un sistema bastant defensiu (els he vist jugar amb 5 defenses). Això, unit a un camp petit i de terra, i a una empanda global nostra, feia presagiar el pitjor. De fet, als 20 minuts un mal refus es converteix en un globus cap a la nostra porteria, el porter la salva com pot, hi ha varis rebots i finalment un jugador del Sant Fost remata de cap a plaer l'1-0. A poc a poc, sense fer gaires meravelles, s'ha començat a jugar amb més criteri. Al minut 35, Pepo ha engaxat un xut de 35 metres que es colava per tot l'escaire del porter. Hi hagut un parell de xuts, però sense importància. El segon temps ja ha començat a veure's un Cabrils més posat en el partit. Una bona centrada de Xevi, la rematava Uri, tot sol dins l'àrea, incomprensiblement a fòra. Poc després, una falta lateral l'ha aprofitat en Jaume per enganxar un bon xut des de la frontal i posar l'1-2. Ara sí, el Sant fost s'ha vist obligat a avançar línies i això ho hem aprofitat per crear ocasions a la contra. Dani, que avui no ha tingut el dia, ha tingut 3 bones ocasions, però unes vegades el porter i d'altres la falta de punteria, l'han privat del gol. Finalment, Uri ha aprofitat un servei des de la dreta i ha fet l'1-3 que sembalva sentenciar el partit. No obstant, i encara amb 25 minuts per endavant, el Sant Fost ja s'ha tirat cap endavant, fent recular al Cabrils, a base, sobretot, de pilotes bombades a l'àrea (aprofitant les dimensions petites del camp). En una d'aquestes, la bola ha quedat solta, i un jugador visitant ha comès penal (no puc opinar al respecte perquè estava molt lluny) un tant innecessari perquè el jugador del Sant Fost anava cap a fora de l'àrea. A partir d'aquí, el Sant Fost s'ha dedicat a penjar pilotes com a únic recurs ofensiu. Nosaltres hem tractat d'aprofitar alguna contra per matar el partit, però sense sort.Resultat just, tot i que al final ens hem complicat una mica la vida. Esperem recuperar jugadors de cara als propers partits, perquè entre lesionats i esquiadors avui érem 13.