diumenge, 13 de gener del 2008

QUIN FRED!!!

C.E. CABRILS 3 - SALESSIANS MATARÓ 2

En un partit on va fer molt fred l´INFANTIL del C.E. Cabrils va guanyar el tercer partit consecutiu a casa. El fred es va notar en què només hi havia UN espectador al començar el partit (09h00 AM).
Ahir, però no va ser pas el millor partit dels nostres jugadors.
Tot i començar un partit com tot equip voldria (l'1-0 va a arribar abans del primer minut de partit), no vam sàpiguer controlar el partit.
El principal problema va venir del joc defensiu on va haver-hi molts moments del partit on no vam poder compensar l'equilibri defensiu. Quant perdíem la pilota en atac, ens tocava molt recuperar la possició defensiva i deixàvem sempre als jugadors defensius en inferioritat númerica, deixant inclús xutar als Salessians amb relativa facilitat.
Vam combinar bé en el joc ofensiu i gràcies al joc d'àtac vam poder consolidar el resultat fins al 3 a 1 del descans..... Dic descans... No,... l' àrbitre va xiular una cessió al porter en l'últim minut de la primer part. Tot i colocar tots els jugadors sota els pals, no vam sortir i vam encaixar el 3-2 abans del descans.
A la segona part vam jugar sense cap mena de control, a veure-les venir, i vam cedir el control a un equip amb un nivell molt parell al nostre. Només vam generar ocasions al contràatac però els ultims cinc minuts no vam sortir de la nostra àrea, i demanant el temps.
Com diuen que l'home és l'únic animal que ensopega amb la mateixa pedra, vam tornar a cometre una cessió al porter.... però en aquest cas, vam parlar entre nosaltres i vam defensar millor el toc indirecte sortint a tapar el xut.
Un petit resum per línea:
Porters: Com sempre res a dir. Paren més del que s'espera i no fallen, que més volem!
Defensa: ha millorat molt en la posició, però a vegades falta contundència en el rebot. Juga bé la línia i sabem aplicar el fòra de joc
Mig del Camp: A vegades no defensem i ens quedem massa jugadors per davant de la pilota quant la té el rival. A bandes a vegades falta sacrifici defensiu.
Davantera: Molt treball però a vegades pequem d'individualisme i de tapar-nos mutuament els espais.
Com a resum de la temporada d'hivern, podem constatar una gran millora respecte a l'inici de temporada i cada vegada estem més adaptats al camp gran i a la categoria. Tenim qualitat i es nota quant juguem amb equips de primer any, però a vegades ens deixem anar. Es fa palesa la gran il.lusió de tots els jugadors i el bon rotllo i companyerisme, a més d'un equip podem dir que som un grup d'amics!