dijous, 17 de gener del 2008

CABRILS 2, CABRERA 1 (AMATEUR)

Victòria merescuda del Cabrils en un partit on el resultat no reflecteix del tot el domini de l'equip local. Després de 2 derrotes consecutives, l'amateur no es podia permetre tornar a ensopegar si volia seguir lluitant pel segon lloc (el 1r. és ja inabastable). El Cabrera, un equip que a principi de temporada semblava un candidat ferm a l'ascens, va mostrar manca de velocitat i de físic enfront d'un Cabrils que, tret dels inicis d'ambdues parts, va dominar el joc de manera clara.

El partit comença amb el Cabrera tocant en camp contrari, i el Cabrils massa aculat. Poc a poc, els locals es van treient la son de les orelles i comencen a pujar línies, de la mà d'Uri i, sobretot, Dani, que es va mostrar com la referència ofensiva en la mitjapunta. Comencen a arribar les ocasions. Primer a càrrec de Dani i Portillo, amb dos xuts des de la frontal que surten llepant l'escaire. Posteriorment, una jugada de Mulero per banda esquerra, acaba amb un xut de Dani massa alt, gairebé a porteria buida. Entretant, Pol fa una gran intervenció en la única ocasió de perill del Cabrera al primer temps. Finalment, a manca de 5 minuts pel descans, ariba l'1-0. Passada llarga de Mulero des de l'esquerra, Portillo controla i deixa la pilota a Dani que bat per ras la sortida del porter. Amb l'1-0 s'arriba al descans.

La segona part, manté la tònica de la primera. El Cabrils continua creant i desparofitant ocasions. Dani, Perucho, Gerard,....tenen bones ocasions. En una acció lletja, un jugador del Cabrera és expulsat per una entrada molt dura. Poc després ve el segon gol del Cabrils, el de la sentència. El Cabrils continua perdonant, i a manca de 5 minuts, el Cabrera fa el 2-1 i dóna emoció als últims minuts, però sense temps ja per empatar.

Amb aquesta victòria el Cabrils continua a un punt del 2n.classificat (Premianense) i veu com varis dels seus perseguidors perden els seus partits.