divendres, 19 de novembre del 2010

Aleví B: Racing Blanenc 7 - 4 Cabrils

BON PARTIT, MAL RESULTAT.

Com ja vaig dir la setmana passada, comencem els partits donant masses facilitats al equip rival i aquesta vegada ha estat impossible d’esmenar-ho , 4-1 en contra als 15 primers minuts. Podríem queixar-nos de la mala sort ( el primer gol en pròpia porta i el segon pràcticament també ) però no ho farem, ja que son fruit dels nostres propis errors, tot i això la primera part va acabar amb el resultat de 6-2 a favor de l’equip contrari.

Desprès del descans i de la xerrada tècnica amb un parell de retocs ens varem fer amos del mig del camp ( jugant amb dos migcampistes i un sol punta ). No varem deixar que el rival jugues tan còmode i podíem robar mes pilotes per sortir en rapits contraatacs, fruit d’això es varen produir moltes ocasions de gol a favor nostre que si haguéssim tingut mes encert podíem haver donat la volta al marcador o si mes no igualar-l’ho , cal dir que també el nostre porter es va “entonar” una mica mes, donant seguretat a la part del darrera .

El resultat final va esser de 7-4 en contra ( en la segona part 2-1 a favor nostre ). Val a dir que el equip rival va segon de la classificació i això vol dir alguna cosa.

Tot i perdre estic content ( en línees generals ) per que es varen veure alguns detalls que ens fan pensar que anem per el bon camí.

Ànims i a treballar per millorar jornada darrera jornada.
Crònica d'Albert Abril, entrenador de l'Aleví B.