dilluns, 1 de novembre del 2010

Prebenjamí A Cabrils 6-1 Sant Vicenti (10 -1)


Una altra victòria del Preben A, victòria sense història, bé sí pel resultat tan clar a favor dels nostres. Es podia agafar la crònica del partit contra el Sant Pol (4-0) del dia 9 i afegir que els jugadors han estat més encertats cara a porteria, però es pot afegir que en aquests partits tan clars s'ha de jugar millor.

Dels 4 quarts, els 2 últims i sobretot l'últim la imatge no va ser bona, els jugadors es van relaxar, sobretot parlaven en el camp però no amb la pilota, sinó comentant les jugades, sense estar col·locats al camp, sense fer cas al míster encara que aquest es va quedar afònic de tant cridar; tan malament van estar que els de Sant Vicentí es van acostar amb claredat diverses vegades i van marcar 1 gol i van donar al travesser, sobretot a causa del passotisme dels Cabrilencs.
Aquest equip, com ja ha demostrat, pot realitzar jugades des de la defensa, obrint als extrems, tenir criteri, encara que sempre s'hagi de corregir aspectes, els jugadors han de tenir clar com s'ha de jugar o almenys intentar-ho.

En resum, partit molt avorrit per la superioritat del Cabrils però com tot, si en algun moment falta actitud el rendiment baixa molt.

Entrenador: Marc Badia
Gols: Gerard (1), Jaume (4), Gael (4), Nil (1)

Força Cabrils !!!!

Crònica de Josep Lechado, delegat preben A.