dimecres, 10 de novembre del 2010

Benjamí D: Vilassar de Dalt 3 - 0 Cabrils

Insuperable partit!!!
Dissabte a la tarde els Benjamins "D" van xocar frontalment contra un Vilassar de Dalt molt superior físicament, però no tècnicament.
Els Cabrilencs van encaixar un 0-3 que no reflexa realment el que es va veure al terreny de joc. Vem dominar el joc del partit, tot i anar per darrere del marcador no vem renunciar en gairebè tot l'encontre a dur la iniciativa del partit. El 1-0 va arribar fruit d'un rebutx, que de rebot es va colar a la porteria, el 2-0 fou un autogol i el 3-0 final, va arribar en els últims cinc minuts quant l'equip ja estava superat per les adversitats.
Va ser un partit dur, els jugador d'un i d'altre equip van haver de còrrer i lluitar molt, encara que com he dit, la superioritat física del Vilassar era molt evident. Per altre banda, el Cabrils no va ser capaç de crear ocasions clares de gol i això ens va passar factura, ja que si durant tota l`estona que vem estar 1-0 el Cabrils haguès pogut empatar estic segur que la tònica del partit hauria estat diferent, ja que el Vilassar no va saber superar la defensa del Cabrils en tot el partit.
Felicitem a tot l'equip per la imatge donada com a conjunt. Vau ser una pinya i això és va notar.

P.D.Menció especial per en Pep que s´ha lesionat aquesta setmana.Anim pep!

Crònica de Toni Gea, col·laborador C.E.Cabrils.