dimecres, 3 de novembre del 2010

Infantil: Cabrils 5 - 0 Premià de Dalt

Aquest dissabte l’Infantil del C.E. Cabrils s’ha imposat amb un contundent 5-0 a un fluix Premià de Dalt. La primera part ha estat molt disputada entre els dos equips on els locals han desperdiciat 3 ocasions clares de gol.
Al final del segon quart, s’ha vist un clar predomini de l'equip cabrilenc gràcies als dos jugadors migcampistes i finalment amb el gol del davanter Àlex Sallarés. Desprès d’obrir la llauna, l’equip ha jugat amb més comoditat i confiança creant ocasions que finalment es materialitzaven.

Durant el transcurs del partit els entrenadors rivals estaven contínuament recriminant l’actuació de la senyora col·legiada amb alguna que altre decisió confusa per ambdós equips.

Cal destacar la gran actuació defensiva de l’equip per mantenir la porteria a 0 (cosa molt important, tant per atacants com defenses). Tot i haver guanyat 5-0 falta millorar molts aspectes com ara la circulació de pilota ja que és excessivament lenta sobretot en defensa.

Finalment vull recordar dos coses als jugadors:

- No heu de protestar mai a l’àrbitre i menys si aneu guanyant ( ja ens queixarem els entrenadors).

- Hem de venir sempre amb la roba adequada (Imran) i sobretot mantenir una higiene després dels partits.

Crònica d'Assis, entrenador del Infantil.