dimecres, 24 de novembre del 2010

Juvenil: Llavaneres 1 - 4 Cabrils

Partit disputat el diumenge al migdia a Sant Andreu de Llavaneres. El Cabrils comptava, per aquest partit, gairebé amb la totalitat de la plantilla, després de la recuperació del Marc Badia, que estava de baixa des de la pre-temporada. El Marc Martínez i el Tobias van ser les dues baixes que presentava el conjunt visitant per aquest matx.

El partit va començar amb uns minuts de presa de contacte per part dels dos equips, però després d’aquest tram inicial, el Cabrils es va fer amb el domini i va començar a arribar a la porteria visitant. Així, després da diverses ocasions va arribar el primer gol visitant, obra de Nando. El partit estava controlat pels albinegres encara que pocs minuts després, una passada a l’espai la va aprofitar l’extrem del Llavaneres per fer un gran xut que va superar al porter cabrilenc: 1 a 1. Els visitants no es van venir a baix i van seguir jugant com fins llavors i, la superioritat va tornar a ser la tònica de la primera meitat. Minuts després va arribar l’1 a 2 i, abans del descans Nando va marcar el tercer: 1 a 3 a mitja part.

La segona part, amb els canvis, el conjunt visitant va seguir atacant i Lorenzo va aconseguir l’1 a 4. El rival estava tocat i els cabrilencs van tenir ocasions per ampliar el marcador, però, com bé diu la dita, qui perdona acaba patint. I això és el que va ocórrer a partir de llavors. Faltaven encara 25 minuts per finalitzar el partit i el Llavaneres, veient que era inferior, va començar a escalfar el partit. Aquesta situació, el conjunt visitant no la va saber afrontar i ens va desquiciar. Vam perdre per complet el control del partit i, en conseqüència, el conjunt local va reduir distàncies al marcador: 2 a 4. El Llavaneres va seguir apretant i també, cal dir, endurint el partit. En els darrers minuts, tres jugadors locals van ser amonestats. Al final, 3 punts pel Cabrils que ha de seguir treballant per escalar posicions a la classificació.