dimecres, 3 de novembre del 2010

Benjamí D: Cabrils 0 - 5 F.P.E. Mataró

Malgrat els esforços del Cabrils per controlar la F.P.E. Mataró, el contundent resultat 5-0, demostra que les ganes i l`esforç que van fer els Cabrilencs no va ser suficient per conseguir un resultat millor.

Com he dit, per ganes i coratje no va ser, però es van tornar a repetir errors habituals en el nostre equip. Individualitats, poca comunicació entre jugadors, el resultat, la impotència i la desesperació que van demostrar els jugadors.
Impotència perque malgrat posar-hi ganes, velocitat i esforç no trobaven la forma de desestabilitzar el contrari, que molt ben posicionat al camp impedía fer-li front. Desesperació perque l'equip veia com anava passant el temps i la dinàmica del partit no canviava, i no canviava, ni canviarà fins que no aprengueu a jugar en equip!!

Bàsicament es tracte de defendre les espatlles al company i de ser generós amb qui té millor oportunitat que nosaltres. L`ordre en les posicions es bàsic i el nostre equip perd ràpidament aquest ordre quan els resultats li son adversos.

Tot i això, hem consta que en David està treballant aquets temes i que en breu veurem els fruits del vostre esforç.

Ànims Benjamins.

Crònica de Toni Gea, col·laborador C.E.Cabrils.