dilluns, 15 de novembre del 2010

Aleví A: Canet 1 - 4 Cabrils

"AIXÍ SERÀ MOLT DIFÍCIL"

Enguany m´he proposat l´objectiu d´assolir el titol de lliga en categoria aleví (4rta divisió, grup 22) o si més no, estar lluitant per ell fins l´últim moment. De moment i pel què fins ara hem vist, el grup no és molt complicat, sembla ser que només hi haurà 3-4 equips a dalt lluitant i a més tinc la sort de disposar de 10 jugadors lluitadors, disciplinats, treballadors i que ja porten bastants anys jugant junts. No són uns cracks, però m´estant demostrant any rera any que amb treball es poden assolir molts èxits i que puc confiar, i molt, en ells.

Però per assolir-ho hem d´intentar que no torni a passar el d´aquest cap de setmana: per una banda ens hem presentat a Canet (un dels cuers) amb només 6 jugadors (sobre 10 possibles) per jugar el partit. Sort i gràcies al Sergi (aleví B) de la seva aportació per poder completar l´equip. Segurament cadascú té els seus motius per faltar els caps de setmana, però per assolir els nostres objectius, i em sap greu dir-ho, us necessito a TOTS. Només assolirem l´èxit amb el granet de sorra que cadascú aporti.

En segon lloc, no es pot sortir a disputar un partit amb la desgana d´avui: d´acord que el camp era petit, d´acord que la gespa era molt alta i no estava mullada (la pilota s´enganxava i no rodava), però no es pot sortir tan "empanats". Hem tingut la sort que el rival, tot i avançar-se 1 a 0 en el marcador, no ens ha posat cap problema i fàcilment, i sense jugar, hem capgirat el marcador. Però avui ens agafa un rival més fortet i tirem per terra tot el treball fet i potser el resultat final de la temporada.
Després del gran entrenament fet dijous sembla mentida lo malament que hem jugat avui: errors defensius greus, poques combinacions, caure sovint en el fòra de joc per falta d´atenció, jugar tous, molt tous, poc agressius.

Necessito més agressivitat, més força, més posar la cama, més empenta, en definitiva, ganes de menjar-se el món. Juguem al ralentí, esperant l´error del contrari, no anem al xoc. Avui abans del nostre partit m´he passat pel camp del Cabrils a veure els benjamins: poden guanyar o poden perdre, poden jugar millor o pitjor, però ningú els hi negarà que van a totes: corren, lluiten, salten, xoquen, lluiten totes les pilotes, ... I això és el que ens falta a nosaltres per ser un equip gran de veritat.

La part positiva és que malgrat tot hem aconseguit 4 punts més després de la nostra victòria (1 a 4) que ens permeten seguir al capdavant de la classificació. També vull felicitar el nostre porter per la seva gran actuació en moments difícils i sobretot FELICITAR la difícil tasca que tenia avui el Sergi i que amb treball, col·locació i esforç ha sabut solventar EXTRAORDINARIAMENT.

I la setmana vinent novament descans (el tercer en 8 setmanes). Intentarem trovar un amistós per poder seguir treballant la competició.
Ànims nois que lo d´avui només ha sigut un mal dia. A seguir treballant i a seguir demostrant dia a dia que sou els MEUS CAMPIONS.

Força Cabrils

Crònica de Pere Bossa, entrenador de l´Aleví A