dilluns, 8 de novembre del 2010

Benjamí B: Cabrils 2 - 3 Premià Club Esportiu


FALTA DE GANES I DE CONCENTRACIÓ.

Dissabte vam jugar el pitjor partit de la temporada, partit on el Premia Club Esportiu “D” va demostrar que tot i estar un passet per darrera nostre, mantenint la posició en el terreny de joc i jugar al 110% es pot treure resultats positius en el fútbol.

Per la nostre part, ens vam mostrar apàtics o adormits (la següent jornada a casa jugarem a las 9h.) poques ganes de córrer, perdent la col•locació en el camp, cosa que era una de les nostres principals avantatges en els anteriors partits. Em quedaré amb la reflexió que un mal partit el pot tenir tothom i nosaltres el vam tenir dissabte!!!

Ens falta concentració en els partits i aspectes claus són: les jugades en que l’àrbitre pita, nosaltres sempre ens quedem parats, fins que un crit d’en Joan (delegat) o meu, us indica el que ha passat; en els córners tan ofensius com defensius ( en el vestidor marquem on heu d’anar) us em d’avisar mil vegades que heu de fer!! Això no pot ser!!!

Per últim, I EL MES IMPORTANT...em de tenir la suficient educació per saber guanyar, empatar i perdre, i sinó a jugar al parc del Mil•lenari. Mentre estigueu a la disciplina del C.E.CABRILS al final del partit tant els adversaris com l’àrbitre son companys, i els hem de tractar com a tal.

P.D: Les dos properes jornades són fora de casa, Mataró i Tiana, ànims!!!

Força Cabrils!!
Crònica de Lluís Díaz, entrenador del Benjamí B.