dimarts, 9 de novembre del 2010

Infantil: Alella 1 - 10 Cabrils

CARA Y CREU

Aquest cap de setmana l'Infantil del C.E. Cabrils ha guanyat al camp de l'Alella amb un inici de partit una mica confús. El partit ha començat amb una "empanada" per part de l'equip blanc-i-negre i amb un Alella molt ben posicionat al camp.

Els gols han tardat molt en arribar després de tenir bastantes ocasions fallades per part dels davanters cabrilencs. No ha sigut fins els darrers instants del primer quart, quant un xut des de fora l’àrea del migcampista Pol Ayala ha obert el marcador i ha permès obrir la llauna. Tot i el excessiu marcador final de 1-10, el còmput global dels dos primers quarts (anteriorment una part) ha sigut de 0-2 on es feia evident una manca de concentració i creació de joc.

Desprès del descans i de la xerrada del vestuari, l'equip s'ha posat les piles i ha començat ha marejar l'equip rival amb bones jugades que feien portar de bòlit als defenses de l'Alella. També s'ha de dir que la segona part ha sigut mes bonica de cara a l'espectacle i al goig dels pares els quals no paraven d'aplaudir els gols. Cal destacar els dos grans gols del defensa Martí Reverté i l’error que ha suposat el gol de l’Alella on el porter ha tret de porteria i el davanter de l’Alella estava per davant dels nostres defenses(SEMPRE QUE SAQUEM DE PORTERIA ELS DEFENSES PER DAVANT DELS Davanters PER SI HI HA UN ERROR!!!).

Tot i portar guanyats 3 partits seguits, vull fer veure al equip que encara falta molt per aprendre ja que les 3 victòries han sigut contra equips on gairebé tots eren de primer any i és en els partits importants(per exemple Juventus), on s'ha de donar la cara i aplicar-se des del primer minut.