dimecres, 3 de novembre del 2010

Benjamí A: Cabrils 2 - 5 Premià Club Esportiu

Dissabte els Cabrilencs no van poder fer front a un Premià de Mar superior als locals.
El resultat 2-5 (gols d`en Josep i Roger). El partit va tenir una regular dinàmica de joc, semblant a l'últim contra el Juventus, però amb el resultat que coneixem, i segurament haguès estat diferent si com en l'anterior partit els jugadors haguèssin trovat algun revolsiu que els hagues fet revelar.
És a dir, si en el moment donat que el partit, (amb un resultat de 1-3 ,que vem conseguir retallar 2-3) va fer un tomb en favor del joc del nostre equip, haguèssim aprofitat la circunstància per resurgir, estic segur que el resultat haguès sigut un altre.
Destacar també, que l'equip no va ser capaç de lligar més de quatre passades seguides i que si no sou capaços de tocar la pilota entre vosaltres a la categoria que esteu, es molt difícil que sigueu capaços de mantenir la categoria. Objectiu important d`aquesta temporada.
Crònica de Toni Gea, Col·laborador C.E.Cabrils.

Després d’una molt bona remuntada al camp de la Juventus, aquest cap de setmana s’han tornat a cometre els errors dels quals es parla en cada entrenament. El Premia va sortir des del principi a jugar la pilota, intentant no rifar-ne cap. En canvi a nosaltres la pilota ens cremava als peus i ens la trèiem de sobre el més aviat possible sense cap mena de sentit. Ofensivament ens va faltar combinacions entre els jugadors i no conduir tant la pilota. També és important que els laterals comencin a tenir presència en atac per poder obrir pilotes a les bandes i no jugar tant pel mig.
A més, tres dels gols que vam encaixar van ser per errors propis, dels quals es treballen en els entrenaments, fet que posa de manifest la falta de concentració en alguns moments del partit. Per segona setmana consecutiva vam rebre un gol de córner i això que aquesta mateixa setmana es va estar practicant la defensa en aquest tipus de jugades. També es va trobar a faltar l’actitud i la intensitat que vam poder veure, sobretot en la última part del partit jugat contra la Juventus.
Caldrà treballar molt en els entrenaments des del primer a l’últim inclòs un servidor i confiar més amb les nostres qualitats, ja que no ens en falten.

La manera com s’entrena es posa de manifest després en els partits!!!!!!!!
Crònica d'Aleix Palacios, entrenador del Benjamí A.