dilluns, 8 de novembre del 2010

Aleví C: Vilassar de Dalt 3 - 2 Cabrils


Jornada adversa.

Aquest cap de setmana ha estat d’allò més estrany. Hem jugat amb llum artificial, per la tarda, sense el nostre mister i en un camp amb les línees molt mal marcades.

Els nostres no han realitzat un bon partit. També hem de reconèixer que el rival jugava bé i tenia una bona envergadura en comparació amb els nostres. Aquests tipus de partits seran molt normals ja que nosaltres som de primer any i la resta, majoritàriament, són de segon any.

De totes maneres no vaig entendre el perquè del nostre canvi de joc. Les nostres característiques són molt clares. En joc defensiu, els nostres extrems tanquen la formació per reduir els espais d’entrada dels rivals i el davanter central aguanta la pujada de la pilota.

Al contrari que tot això, vam col·locar quatre jugadors en defensa en línia i vam deixar sols els dos davanters luitant la sortida rival. El rival va col·locar un hàbil jugador enmig, fent de pivot I nosaltres li vam permetre girar-se totes les vegades. La distància era molt gran i la nostra defensa estava tan enrere que el rival arribava amb molta facilitat a la nostra àrea.

Tampoc puc entendre que en els entrenaments, els nostres jugadors són contundents a l’hora de rebutjar la pilota, en canvi en els partits , exceptuant un parell , posen el peu tan fluix que tots els rebots són pel rival.

En els entrenaments també treballem la sortida de pilota oferint espais als companys, en canvi , dissabte ens amagàvem darrera els rivals i deixàvem sense possibilitats d’èxit la nostra sortida.

Continuem estant molt estàtics en els fora de bandes. Els gols rivals van ser fruit de la permissivitat de la defensa. Els nostres gols van ser : una ràpida escapada del Sergi i un bon xut de falta de l’Enric.

Aquesta setmana hem de treballar molt els conceptes.

Força Cabrils.!!!
Crònica de Lluís Feixas.