dilluns, 1 de novembre del 2010

Juvenil: Cabrils 1 - 4 Vilassar de Dalt
ELS ERRORS INDIVIDUALS, CONDEMNENT A TOT L'EQUIP!!!

Segon partit de lliga del juvenil del Cabrils (4ª jornada de lliga) i segon partit contra un dels equips capdavanters; en aquest cas, contra l’actual líder, el Vilassar de Dalt (equip que en els dos darrers partits porta 21 gols a favor i 0 en contra).

La graderia del Municipal de Cabrils estava plena de jovent, animant a ambdós equips. El partit ha començat força igualat. El conjunt local estava controlant als vilassarencs fins que després d’una pilota llarga des de la zona defensiva del Vilassar, aquesta ha arribat a l’àrea del conjunt local i el davanter s’ha anticipat a la sortida del porter albinegre i, amb un suau toc amb el cap ha aconseguit el 0 a 1. D’aquesta manera, el conjunt verd-i-blanc s’ha tret una mica la pressió i ha pogut jugar més còmode. En aquests moments, els visitants han pres el control del partit i, tot i no crear ocasions, sí que dominaven el matx. Amb tot, després d’una acció, a priori, poc perillosa, ha arribat el segon gol. Aquest gol, que en principi hauria d’haver fet “mal” al conjunt local, ha servit per tot el contrari. Els ha espavilat i des de llavors, els albinegres han passat a dur el timó del partit. Han posat molta més intensitat i s’han cregut que podien fer mal al Vilassar. I així ha estat, en una gran acció col•lectiva, dos jugadors s’han plantat davant el porter i el posseïdor de la pilota ha assistit al company perquè marqués a porteria buida. Quan tothom cantava el gol, la pilota ha sortit per la línia de fons. En comptes de venir-se a baix, l’equip ho ha seguit intentant i en una acció de “qualitat”, Pepe ha vist avançat el porter rival i li ha fet una vaselina perfecte: 1 a 2!

El partit havia donat un gir de 180º quan, a falta de pocs minuts pel descans, després d’una falta inexistent (per mans involuntàries) el Vilassar ha aconseguit marcar l’1 a 3. Així hem marxat a la mitja part.

La segona part s’ha desenvolupat amb molt de migcampisme i no ha estat fins als minuts finals que el Vilassar ha aconseguit sentenciar: una centrada (més un ciri) des del mig camp ha permès al davanter anticipar-se a la sortida del porter local i pentinar la pilota per fer-la arribar a la xarxa. A l’últim minut del partit, un atacant del Cabrils s’ha plantat sol davant el porter visitant però no l’ha pogut superar.

Finalment, el partit ha acabat 1 a 4 considerant, això sí, massa premi per uns i en càstig excessiu pels altres.

El juvenil del Cabrils ha demostrat que és capaç de competir amb qualsevol rival i això és el més important i la raó principal per seguir treballant.
Els resultats arribaran! Aquest equip ho mereix!
Crònica de David Garcia, entrenador del juvenil.