dimarts, 2 de novembre del 2010

Aleví C: Cabrils 2 -1 Vilassar de Mar "¿J?"

TOMA, TOMA I TOMA!!!

Avui el nostre Aleví C ha posat tot el cor en aquest partit que d’inici, i gràcies al fair play del coordinador del Vilassar, ja teníem perdut abans de començar. Verdaderament vergonyós que un club, que s’autoanomena, important faci coses com aquestes.

Realment creien que jugadors del preferent i de 1ª , podrien amb els “Indomables de Borja”?

L’aleví C del Cabrils es va créixer davant d’aquests jugadors de gran qualitat, i va demostrar un gran coratge i esperit de lluita. Amb una porteria protegida per un gran porter, una defensa ben organitzada i un atac ràpid es va aconseguir una merescuda victòria. Agrair l’ajut en defensa d´un grandiós Ferran Alamo que va estar incommensurable.

El partit va iniciar-se com una lluita de poder a poder durant el primer quart. El segon quart va ésser dominat clarament pels nostres després del primer gol del Sergi que va desestabilitzar el rival creant clares ocasions que, únicament, els travessers de les porteries van aturar.

En el tercer quart i gràcies a una gran jugada, el Vilassar va empatar, però en l’últim i definitiu quart els nostres van treure l’orgull esperonats per un Borja molt motivat i el Ricard va arrodonir la feina marcant el segon i definitiu gol.

Gran Partit!! Sempre hauríem de jugar així. Esperem que la propera setmana contra el Vilassar de Dalt tornem a jugar igual o millor.

FORÇA CABRILS.!!!

Crònica de Lluís Feixas, incondicional de C.E.Cabrils.