dijous, 4 de novembre del 2010

Benjamí B: Cabrils 5 - 0 ArgentonaEl resultat resumeix el partit de forma ben clara, però no es el resultat el mes important.
Disputavem el partit contra l'Argentona D, tots els jugadors de primer any i amb menys aprenentatge que la Juventus, i sabent que es un equip que els costava fer gols, però tot i així estaven ben col·locats i ens van possar les coses bastant difícils.

L'aspecte a destacar del nostre equip des de l'inici de la temporada és que tots saben les seves responsabilitats en la posició de joc que juguen, i això, els dona el suficient valor, autoestima o confiança per desenvolupar accions tant tècniques com tàctiques que fins ara mai havien realitzat.

Aquesta propera setmana també juguem contra un equip de primer any, però que encara ens possaran les coses mes difícils, així que us demano el mateix grau de compromís i de confiança en el vostre equip i en vosaltres mateixos.

P.D: Felicitar a tot l'equip per l'inici de lliga que estem fent, però... les tonteries es fan al principi i final de partits i entrenaments, durant el temps de partit i d'entrenament...TOTS CONCENTRATS!!!

Crònica de Lluís Díaz, entrenador del Benjamí B.