dimarts, 9 de novembre del 2010

Prebenjamí A: Cabrils 2 – 2 Vilassar de Mar D

Empat i gràcies

Dolentíssim partit el que hem patit contra el Vilassar. Els nostres jugadors no han jugat a res, sobretot perquè no han tingut actitud, no han lluitat res i així cada pilota era per a l'equip rival.
Abans de començar ja veiem que l'equip estava confiat, veien el rival físicament inferior i comentaven que encara no havien guanyat, doncs bé, no ens van fer cas (al míster ni al delegat) i el resultat va ser un empat i gràcies (3 pals a la nostra porteria). Tot l'equip del Cabrils va ser un desastre, cap línia es salva. Vam pensar que anaven a reaccionar en el 2n quart, o en el 3r però no, vam desitjar el final del partit.

No hi va haver joc i,fins i tot, els gols van ser fruit de jugades aïllades ja que no donaven 2 passades seguides, estaven mal col locats i només intentaven jugades individuals sense convicció.
En definitiva, esperem que aquest hagi estat el partit "tonto" de la temporada i que aquest entrebanc hagi servit perquè estiguin més atents i concentrats.
Hi ha molts deures de fer en els entrenaments i sobretot construir jugades des del lateral per sortir amb facilitat cap endavant

Força Cabrils!!!!

Entrenador: Marc Badia
Gols: Marc Aguado(1), Martí Ciurana (1).

Crònica de Josep Lechado, delegat del preben A.