divendres, 19 de novembre del 2010

Juvenil: Cabrils 0 - 3 Masnou, At.

Partit disputat el dissabte, 13 de novembre de 2010, corresponent a la 6ª jornada de lliga. El conjunt rival rebia el líder de la competició, un equip amb una mitjana de 7 gols a favor per partit.

I el cert és que l’estadística va reflectir el potencial de l’equip masnoví. El domini del matx va ser, ja des del primer minut, pel conjunt visitant que, sense mostrar-se excessivament perillós, arribava a zones ofensives amb aparent facilitat. El conjunt local, per la seva part, no va estar al seu millor nivell, ni molt menys: diversos jugadors es van mostrar apàtics i sense “xispa”. Va ser, precisament, després d’una pilota perduda en la zona de creació, quan el conjunt local va aconseguir avançar-se al marcador: 0 a 1. El matx va seguir la mateixa tònica i, abans del descans va arribar el 0 a 2, també després d’una pilota perduda en línia defensiva. Aquest era el marcador a la mitja part.

Amb el descans pel mig, es confiava amb una remuntada de l’equip local, però ben lluny d’aquest fet, al segon minut de la represa, l’Atlètic Masnou va marcar el 0 a 3 definitiu. Els 40 minuts que encara faltaven pel final van ser, igualment, de domini visitant, encara que ja no es va moure el marcador.

Partit de domini de principi a fi pel conjunt del Masnou i el Cabrils que haurà d’apretar aquesta setmana per arribar a Llavaneres amb aspiracions d’aconseguir els 3 punts.

Crònica de David Garcia, entrenador del Juvenil.